Banner

Kiki van Rutte

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Kiki van Rutte (1990), werkzaam als orthomoleculair therapeut, oedeemtherapeut en fysiotherapeut bij Praktijk Jacq Smolders in Oss en bij partnerpraktijk Gezondheidscentrum Uden. 

 

Ik ben in 2011 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut in Eindhoven, waarna ik bij een aantal praktijken aan de slag ben gegaan. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gehad om bij veel praktijken ‘binnen te kijken’ en heb ik daarbij veel verschillende patiëntengroepen behandeld. Na een tijdje werd het tijd voor meer verdieping en ben ik me gaan specialiseren als oedeemtherapeut en heb ik meerdere cursussen gevolgd om mensen tijdens een oncologisch traject te kunnen begeleiden.

 

Ik kreeg meer en meer interesse in het gehele lichaam en vroeg me steeds vaker af wat een nog dieper liggende oorzaak zou kunnen zijn achter een bepaalde klacht. Dit was ook het moment dat ik voor eigen klachten terecht kwam bij een orthomoleculair therapeut. Ik vond dit zo ontzettend interessant dat ik besloot me hier verder in te verdiepen. Zo begon ik met een opleiding gericht op de hormonen en wat die allemaal voor klachten teweeg kunnen brengen als ze niet in balans zijn. Vervolgens heb ik een opleiding gedaan tot darmtherapeut en de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Ook ben ik trainer hormoonfactor en mindfulness.

 

Ik vind het leuk om bij deze gezondheidscentra te werken, omdat ik hier mijn specialisaties kan combineren. Door het multidisciplinaire team kan er mooi samengewerkt worden om het beste resultaat te bereiken.

 

Samen met mijn vriend en hond woon ik in Gemert. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bossen of het strand met onze hond, gaan we geregeld weekendjes weg of op vakantie naar verre bestemmingen. Ook ben ik graag bij vrienden of familie. Daarnaast sport ik en hou ik me bezig met mijn amateur bakkerijtje waar ik gezonde taartjes maak.

 

 
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders

Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396