Movember

Movember

Movember: aandacht voor therapieën bij kanker bij mannen

Wat wij voor mannen kunnen betekenen gedurende of na een behandeltraject tegen kanker

De stichting Movember besteedt in november aandacht aan gezondheidsproblemen bij mannen, o.a. prostaat- en teelbalkanker. Wist u dat wij ondersteunende therapieën bieden bij de behandeling van kanker of het herstel erna? Zo kan acupunctuur helpen tegen de misselijkheid van de chemotherapie, ondersteunend werken voor de energiehuishouding of rustgevend bij stress. De fysiotherapeut en ergotherapeut kunnen helpen bij de opbouw van conditie en de balans in belasting en belastbaarheid na de behandeling van kanker. Binnen de fysiotherapie hebben wij meerdere specialismen voor klachten na een operatie, zoals bekkenfysiotherapie zowel voor als na een prostaatverwijdering om incontinentieklachten zoveel mogelijk te voorkomen, of oedeemtherapie voor het afdrijven van vocht bij verwijdering van lymfeklieren.

 

Wilt u hier meer over weten? Belt u dan vrijblijvend naar onze praktijk of stuur een mailtje. Wilt u meer weten over Movember en de (mannen)ziektes die zij onder de aandacht brengen? U leest het op nl.movember.com.

 


Naar boven


Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396