Oedeemtherapie

Afscheid Amoy

Amoy Scherders-Wilbers draagt de Oedeemfysiotherapie over aan Kiki van Rutte

Afscheid van (oedeem)fysiotherapeut Amoy

29 november 2019 is de laatste werkdag van onze fysiotherapeut, oedeemtherapeut en kwaliteitsmedewerker Amoy Scherders-Wilbers. Amoy gaat met (zwangerschaps)verlof. Ze stopt daarna - wel met een brok in haar keel - met haar werk als fysiotherapeut en gaat het moederschap combineren met haar sieradenwinkel, wat altijd al haar grote hobby was.
Gelukkig is er waardige vervanging: oedeemfysiotherapeut Kiki van Rutte komt ons team versterken. Kiki is naast ervaren oedeemtherapeut ook orthomoleculair therapeut en darmtherapeut.

Met het vertrek van Amoy bieden wij voorlopig in Oss geen Claudicatio-fysiotherapie: begeleiding voor mensen met etalagebenen ofwel Claudicatio Intermittens. Wij zijn per december 2019 niet meer aangesloten bij het Claudicatio Netwerk.
Het was fijn om Amoy als collega te hebben. We gaan haar missen en wensen haar veel goeds toe, met haar zaak en gezinnetje!
 

 

Naar boven


Ons team

Amoy Wilbers
Amoy Wilbers Fysiotherapeut - Oedeemtherapeut - Aangesloten bij Claudicationet - Kwaliteitsmedewerker
Kiki van Rutte
Kiki van Rutte Oedeemtherapeut - Orthomoleculair Therapeut - Fysiotherapeut

Bekijk ons hele team
Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396