Banner

Amoy Wilbers

Even voorstellen...

Hallo, mijn naam is Amoy Wilbers (geboren in 1989). In juni 2014 ben ik afgestudeerd aan de Zuyd Hogeschool te Heerlen als algemeen fysiotherapeut. Na het behalen van mijn diploma ben ik op verschillende locaties werkzaam geweest als waarnemend fysiotherapeute. In december 2014 ben ik ruim 1,5 jaar werkzaam geweest binnen een fysiotherapie praktijk in Heesch. Nu bijna twee jaar verder ben ik blij het team in Oss en Vught te mogen versterken met mijn kennis en enthousiasme! 
 

In april 2015 ben ik geregistreerd en werkzaam als oedeemtherapeute, een vakgebied binnen de fysiotherapie waar ik voldoening en waardering uit kan halen en mij als therapeut heb kunnen ontwikkelen. Wanneer kunt u bij mij terecht voor oedeemtherapie?

  • Bij het ontstaan van een lymfoedeem (vochtophoping) na een trauma, bijvoorbeeld een verzwikking van de enkel.
  • Bij het ontstaan van een lymfoedeem na een operatie, bijvoorbeeld na een knie of heupoperatie.
  • Bij het ontstaan van lymfoedeem na een borstamputatie of borstsparende operatie, na verwijdering van lymfeknopen of na bestraling/chemotherapie
  • Bij pijnlijke littekens, verklevingen of fibrose na operatie of bestraling


Heeft u vragen over bovenstaande of andere klachten die met vochtophoping hebben te maken? Dan kunt u bij mij terecht zodat wij samen kunnen kijken of de oedeemtherapie u wellicht kan helpen. 
 

Naast de oedeemtherapie en algemene fysiotherapie kunt u bij mij ook terecht voor littekenbehandeling, orthopedische klachten en na revalidatie van operaties. In juni 2016 heb ik de opleiding Mulligan Concept afgerond, welke technieken en kennis ik veel en goed toe kan passen om veel voorkomende klachten te verhelpen. 
 

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeute ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met mijn eigen onderneming: Estilo decoration, dit is een "uit de hand gelopen" hobby waarbij ik zelf sieraden maak en verkoop via de webshop en verschillende verkooppunten in Nederland, erg leuk om te doen! 
 

 
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders