Revalidatie na Corona met fysiotherapie en meer

Corona Revalidatieprogramma

Ex-corona patiënten kunnen in onze praktijk terecht voor het officiële revalidatieprogramma van Chronisch Zorgnet

Corona-revalidatieprogramma van Chronisch Zorgnet bij ons gezondheidscentrum

Heeft u het Covid-19 virus doorgemaakt dan blijven restklachten vaak langdurig aanwezig. Ook jongere mensen die milde klachten ervaarden, merken dat het lang duurt voordat herstel is bereikt. Bij ernstige corona besmetting is het planmatig werken aan conditie, ademruimte en algeheel fysiek herstel van belang. Ons gezondheidscentrum is een erkende Corona revalidatiepraktijk waarbij fysiotherapie aangevuld wordt door ons multidisciplinaire team. In onze praktijk is onze longfysiotherapeut Dimphy van Oss opgeleid vanuit het Chronisch Zorgnet.
 

Voor klachten van mild tot zwaar

Vanaf nu kunnen cliënten die corona doormaakten bij ons terecht voor specialistische behandeling. Dat geldt dus voor cliënten met lichte klachten, maar ook voor cliënten die als gevolg van IC-opname of kunstmatige beademing verzwakt zijn. Behandeling wordt continu afgestemd met de cliënt en is gericht op het met zorg en in stappen uitbouwen van de mogelijkheden.
 

Team met longfysiotherapeut Dimphy van Oss

Het team staat klaar voor cliënten met zowel lichte klachten als ernstige klachten. Dimphy van Oss vertelt: ‘Ook al heb je corona doorgemaakt met lichte klachten, dan blijkt het vaak toch lang te duren voordat conditie en volledige ademruimte herwonnen is. Ook dan werken wij gericht aan herstel en altijd vanuit een plan dat is afgestemd op de situatie van de patiënt’. Voor cliënten die op de intensive care zijn opgenomen of kunstmatig beademd zijn, zijn de klachten vaak complex en meervoudig. Zorgvuldig en stapsgewijs uitbouwen van mogelijkheden staat dan uiteraard voorop. 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Ons team

Dimphy van Oss
Dimphy van Oss Bekkenfysiotherapeut - Longfysiotherapeut - Fysiotherapeut

Bekijk ons hele team
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders