Banner

Femke Smolders

Even voorstellen...

Mijn naam is Femke Smolders (1979) en ik ben sinds 2006 met veel plezier werkzaam bij Praktijk Smolders, inmiddels Gezondheidscentrum Borgvliet. Ik heb hier diverse functies uitgevoerd. De eerste jaren op het secretariaat, later als HRM- en kwaliteitsfunctionaris en van 2015 tot en met 2018 in de rol van locatiemanager. Per januari 2019 richt ik me volledig op mijn ambitie: het verzorgen van de interne en externe communicatie en (online) marketing. Dit doe ik ook voor alle samenwerkende  gezondheidscentra: in Oss, Uden, Den Bosch en Vught. Ik vind het leuk om te verbinden en te structureren, processen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken en ik ben graag creatief bezig met woord en beeld. 
 

Ik heb in 2002 de studie Personeel & Organisatie afgerond en een aantal jaar als personeelsfunctionaris gewerkt bij zowel een transportbedrijf als een regionaal opleidingscentrum. Naast diverse cursussen ben ik in studiejaar 2019-2020 omgeschoold tot Online Marketeer B. 
 

Tevens ben ik de dochter van de voormalige praktijkeigenaren Jacq en Trudy Smolders en ik woon samen met mijn vriend Jacques (inderdaad, dezelfde naam als mijn vader) en onze twee dochters. 
 




Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss



0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders