Banner

Geertje de Kinderen

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Geertje de Kinderen (geboren in 1991). Ik ben in 2012 afgestudeerd als bewegingsagoog en sportleider aan het CIOS in Arnhem. Daarna ben ik op de HAN in Nijmegen de opleiding ergotherapie gaan doen en ben ik sinds 2016 afgestudeerd als ergotherapeut.
 

Tijdens de opleiding ergotherapie heb ik stage gelopen binnen de kinderrevalidatie en een verpleeghuissetting met eerstelijns ergotherapie. Vanaf juli 2016 ben ik werkzaam als (Kinder-) Ergotherapeut bij Praktijk Jacq Smolders en wil ik mezelf graag verder door ontwikkelen. Om mijn kennis te verbreden heb ik daarom in 2016  de Post-HBO opleiding 'sensorische informatieverwerking' gevolgd en afgerond. Ik heb daardoor kennis opgedaan over onder andere de diagnostiek en behandelmethoden/technieken op het gebied van sensorische informatieverwerking en kan dit toepassen binnen de behandelingen.
 

Het vak ergotherapie geeft mij veel voldoening omdat ik op deze manier iets kan betekenen voor anderen. Het mooie daaraan vind ik om samen met de cliënt te kijken naar de mogelijkheden en te zoeken naar oplossingen om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.
 

Bij kinderen vind ik het vooral een uitdaging om op een speelse en creatieve manier de therapie aan te bieden en daarmee te werken aan de gestelde doelen. Het betrekken van de omgeving van het kind vind ik belangrijk. Op deze manier kunnen de behandelingen gegeneraliseerd worden naar de thuissituatie, klas of de betreffende omgeving.
 

Bij Praktijk Jacq Smolders is er de gelegenheid om samen te werken met andere disciplines. Ik vind het waardevol om gebruik te maken van elkaars kennis, om zo tot een kwalitatief goede behandeling te komen voor de cliënt. Bel mij terug


Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396