Banner

Joan van den Hurk

Even voorstellen...

Mijn naam is Joan van den Hurk (geboren in 1967) en ik ben sinds 2010 werkzaam op het secretariaat bij Praktijk Jacq Smolders. Samen met mijn collega-praktijkassistentes be'vrouwen' wij de balie en telefooncentrale. Daarnaast doen wij allerlei ondersteunende administratieve en secretariële werkzaamheden, zoals het te woord staan van cliënten, plannen van afspraken voor de patiënten, het verwerken van formulieren, voorraadbeheer, facilitaire zaken en alles wat op mijn pad komt. 
 

Doordat mijn dochter in 2010 kinderfysiotherapie nodig had ben ik gaan kijken op de website van Praktijk Jacq Smolders. Daar zag ik toevallig de secretariële vacature voor 16 uur. Ik heb daarop gereageerd en het resultaat is dat ik hier nog steeds werk op basis van 28 uur.
 

Het is een praktijk met een jong gemotiveerd team. De omgang met patiënten en collega’s vind ik erg leuk. De werkzaamheden zijn afwisselend, waardoor ik iedere werkdag weer met veel plezier naar de praktijk ga. Als herintredende moeder heb ik het erg naar mijn zin.

Het team is de afgelopen jaren gegroeid en het is een hechte club geworden. Met de huurders van gezondheidscentrum Accent hebben we veel en goed contact. We vullen elkaar aan in ieders discipline.

Kortom: een goede keus om weer te gaan werken en vooral omdat deze functie mij erg bevalt.
 
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders