swimtofightcancer

Actueel

Goed voorbereid naar de brugklas

Bereid je goed voor op de brugklas. Werk met ons aan je brugklasvaardigheden

Lees meer 

In actie voor Swim to Fight Cancer (KWF)

Maak met ons een vuist tegen kanker! Steun ons bij onze deelname aan Swim to Fight Cancer met uw donatie

Lees meer 

Vacature Kinderlogopedist (16-24 upw)

Voor ons multidisciplinaire kinderteam zoeken wij een kinderlogopedist

Lees meer 

Naar het nieuwsarchief

Bekijk onze video

Kinderfysiotherapie en méér voor de ontwikkeling van uw kind, in Oss en Uden

Kinderpraktijk Jacq Smolders is een begrip in de regio Oss-Uden. Reeds jarenlang biedt de praktijk brede kinderexpertise op hoog niveau. De drie hoofddisciplines zijn kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en kinderlogopedie, aangevuld met diverse specialisaties. Het kind met zijn totale ontwikkeling staat voorop bij de behandeling in ons centrum. Daarbij gaan wij uit van het benutten van de talenten van het kind.

 

De behandeling wordt afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van het kind. De kindertherapeut stimuleert kinderen bij het bewust worden van - en zorgdragen voor - hun eigen proces rondom de behandeling: waar mogelijk wordt het kind betrokken bij het stellen van doelen en prioriteiten binnen de behandeling en we laten het kind ook mee evalueren hoe het gaat. Deze vorm van betrokkenheid werkt motiverend. Daarnaast is onze benadering bij jonge kinderen altijd spelenderwijs, want leren moet leuk zijn! Daarbij zijn de talenten van het kind leidend! Uiteraard worden ook ouders actief bij het behandeltraject betrokken, evenals school en andere (zorg)professionals. Zowel intern als extern wordt nauw samengewerkt, waarbij we de communicatielijnen graag kort houden. 


Kwaliteit en vernieuwing staan voorop. Het team werkt aan kennisuitwisseling, specialisatie en integratie van nieuwe inzichten en technieken. De praktijk heeft modern uitgeruste locaties, waarbij gewerkt wordt met de nieuwste testen, materialen, kennis en inzichten.

Voor onze locatie in Uden verwijzen wij naar de website van Kindergezondheidscentrum Uden.
 

 

Samenwerking Samenwerking Samen
werken

Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijke pijler van onze praktijk! De diverse zorgdisciplines in ons gezondheidscentrum vullen elkaar aan en wij werken nauw samen zowel intern als extern.

Naar Samenwerking
Kwaliteit Kwaliteit Kwaliteit

Ons kwaliteitsteam zet zich in om te waarborgen dat wij doen wat wij beloven. Transparante integrale hoogwaardige zorg, waarbij het kind, ouders en hun omgeving centraal staan.

Naar Kwaliteit
Innovatie Innovatie Innovatie

Onze kindertherapeuten werken volgens de nieuwste inzichten en volgen de vakontwikkelingen. De kinderpraktijk stemt haar zorgaanbod af op maatschappelijke vraagstukken.

Naar Innovatie

Ons team

Bekijk ons hele team

Hulpvragen

Bekijk alle hulpvragen

Ons team behandelt alle aandoeningen en functieproblemen op gebied van communicatie, bewegen, sensorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling, zelfstandigheid en schoolse vaardigheden. Onze kinderergotherapeuten, kinderlogopedisten en kinderfysiotherapeuten hebben zich toegelegd op diverse specialismen en werken nauw samen in de behandeling van complexere problemen. Hier vindt u voorbeelden van hulpvragen waarmee u in onze praktijk terecht kunt.
Hulpvragen ontwikkeling baby Hulpvragen bewegen Hulpvragen zelfstandigheid Hulpvragen (schoolse) vaardigheden Hulpvragen sociaal-emotioneel Hulpvragen lijf en sport Hulpvragen communicatie Hulpvragen mondgedrag Hulpvragen bij aandoeningen
Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396