Actueel

Gesloten met Pasen

Gedurende de paasdagen (dus inclusief paasmaandag) zijn wij gesloten. Op dinsdag 23 april staan wij weer voor u klaar.

Lees meer 

Vacature Kinderergotherapie maart 2019

Voor onze kinderpraktijk in Oss zoeken wij als aanvulling op ons specialistische kinderteam een ervaren Kinderergotherapeut

Lees meer 

Extra Tuina Massage Workshop op 21-03-2019

Wegens veel interesse komt er op donderdag 21 maart een extra workshopavond Tuinamassage. Hier leer je rustgevende massagetechnieken toepassen, die je thuis kunt gebruiken voor je kind(eren). Meld je nu aan!

Lees meer 

Naar het nieuwsarchief

Bekijk onze video

Samenwerking Samenwerking Samen
werken

Multidisciplinaire samenwerking is een belangrijke pijler van onze praktijk! De diverse zorgdisciplines in ons gezondheidscentrum vullen elkaar aan en wij werken nauw samen zowel intern als extern.

Naar Samenwerking
Kwaliteit Kwaliteit Kwaliteit

Ons kwaliteitsteam zet zich in om te waarborgen dat wij doen wat wij beloven. Transparante integrale hoogwaardige zorg, waarbij het kind, ouders en hun omgeving centraal staan.

Naar Kwaliteit
Innovatie Innovatie Innovatie

Onze kindertherapeuten werken volgens de nieuwste inzichten en volgen de vakontwikkelingen. De kinderpraktijk stemt haar zorgaanbod af op maatschappelijke vraagstukken.

Naar Innovatie
Een kijkje in onze praktijk - Praktijk Jacq Smolders

Bel mij terug

Ons team

Bekijk ons hele team

Kinderfysiotherapie en méér voor de ontwikkeling van uw kind, in Oss en Uden

Kinderpraktijk Jacq Smolders is een begrip in de regio's Oss en Uden. Reeds jarenlang biedt de praktijk brede kinderexpertise op hoog niveau. De drie hoofddisciplines zijn kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en kinderlogopedie, aangevuld met diverse specialisaties. Het kind met zijn totale ontwikkeling staat voorop bij de behandeling in ons centrum. Daarbij gaan wij uit van het benutten van de talenten van het kind.

 

De behandeling wordt afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van het kind. De kindertherapeut stimuleert kinderen bij het bewust worden van - en zorgdragen voor - hun eigen proces rondom de behandeling: waar mogelijk wordt het kind betrokken bij het stellen van doelen en prioriteiten binnen de behandeling en we laten het kind ook mee evalueren hoe het gaat. Deze vorm van betrokkenheid werkt motiverend. Daarnaast is onze benadering bij jonge kinderen altijd spelenderwijs, want leren moet leuk zijn! Daarbij zijn de talenten van het kind leidend! Uiteraard worden ook ouders actief bij het behandeltraject betrokken, evenals school en andere (zorg)professionals. Zowel intern als extern wordt nauw samengewerkt, waarbij we de communicatielijnen graag kort houden. 


Kwaliteit en vernieuwing staan voorop. Het team werkt aan kennisuitwisseling, specialisatie en integratie van nieuwe inzichten en technieken. De praktijk heeft modern uitgeruste locaties, waarbij gewerkt wordt met de nieuwste testen, materialen, kennis en inzichten.
 

 

Hulpvragen

Bekijk alle hulpvragen

Ons team behandelt alle aandoeningen en functieproblemen op gebied van communicatie, bewegen, sensorische ontwikkeling, sociale ontwikkeling, zelfstandigheid en schoolse vaardigheden. Onze kinderergotherapeuten, kinderlogopedisten en kinderfysiotherapeuten hebben zich toegelegd op diverse specialismen en werken nauw samen in de behandeling van complexere problemen. Hier vindt u voorbeelden van hulpvragen waarmee u in onze praktijk terecht kunt.
Hulpvragen ontwikkeling baby Hulpvragen bewegen Hulpvragen zelfstandigheid Hulpvragen (schoolse) vaardigheden Hulpvragen sociaal-emotioneel Hulpvragen lijf en sport Hulpvragen communicatie Hulpvragen mondgedrag Hulpvragen bij aandoeningen
Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396