Innovatie binnen de zorg

Kwaliteit

"Momenteel scoren wij gemiddeld een 9,1 op de online patiënttevredenheid monitor Qualiview!" Stephanie Frederiks en Femke Smolders, kwaliteitsteam

Zorg voor Kwaliteit

Praktijk Jacq Smolders is continu gericht op het borgen van zorg voor onze cliënten. Uw gezondheidshulpvraag en de best passende oplossing hiervoor staat hierbij centraal. Het kwaliteitsniveau van onze zorgverlening wordt doorlopend gemeten. Zo verkrijgen we waardevolle informatie waarmee we onze zorgverlening waar nodig kunnen aanpassen. Centraal in dit proces staat ons kwaliteitsteam. Dit team werkt continu aan verbetering van de processen in de praktijk, heldere communicatie en een transparante werkwijze.

 

De organisatie van ons praktijkteam

In onze praktijk werken wij nauw samen. Overlegstructuren zijn zo georganiseerd dat therapeuten continu met elkaar in verbinding staan. Innovatie staat centraal in het team.

 

Nieuwe ontwikkelingen nauwlettend gevolgd

De kennis en inzichten in de (para)medische beroepen ontwikkelen zich in hoog tempo. Doordat in onze praktijk diverse specialisten binnen het vak fysiotherapie werkzaam zijn, is er brede kennis en expertise in huis aanwezig. Daar waar nieuwe ontwikkelingen zijn, die waardevol zijn in het behandelproces worden deze door het team geïntegreerd en actief gedeeld.

 

Verder dan de klacht alleen....

In ons team hebben we een brede blik op uw klacht en een actieve blik naar buiten. Wij kijken verder dan uw klacht alleen. U staat in uw totaliteit centraal. Dat betekent ook dat we graag samenwerken met andere betrokkenen (indien hiervan sprake is). Zo wordt zorg goed afgestemd en krijgt u de zorg die u verdient. Ook als er expertise buiten onze praktijk gewenst is, zullen de therapeuten dit met u bespreken en indien gewenst initiëren.

 

Onze faciliteiten

Op onze hoofdlocatie in Oss beschikken wij over moderne trainings- en revalidatiemiddelen. Daarnaast beschikken wij uiteraard over meerdere behandelruimten voor een-op-een therapie. Ook voor innovatieve behandelmethoden zoals shockwave therapie of dry needling kunt u in Oss terecht.

 

Aangesloten bij beroepsverenigingen

Al onze behandelaars zijn kwaliteitsgeregistreerd. Zij voldoen aan de strikte eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici (Ergotherapie) of het Centraal Kwaliteitregister (Fysiotherapie en Oefentherapie Cesar). Dit betekent dat zij werken volgens de richtlijnen van de kwaliteitsregisters en zich allen ontwikkelen middels bijscholing en/of intervisie. De praktijk is aangesloten dan wel ingeschreven bij het KNGF (fysiotherapie), Kwaliteitsregister Paramedici (Ergotherapie), VvOCM (oefentherapie Cesar) en bij zowel de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA) als bij de Zhong (acupunctuur)

 


Naar boven


Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders