Banner

Lindsay van Merwijk

Even voorstellen…

Mijn naam is Lindsay van Merwijk (1990). Ik ben opgegroeid in Megen en ik woon nu in Oss. In februari 2018 heb ik de opleiding Ergotherapie aan de HAN in Nijmegen succesvol afgerond. Daarbij heb ik ook de minor Neurorevalidatie afgerond.

Sinds augustus 2019 ben ik 4 dagen per week werkzaam als ergotherapeut bij Praktijk Jacq Smolders Oss en Gezondheidscentrum Uden. Voorheen ben ik werkzaam geweest bij een zorginstelling in Groningen binnen de eerste lijnszorg en somatiek afdelingen.

Als vooropleiding heb ik de opleiding CIOS in Arnhem met succes afgerond. Ik vond het werken met mensen en het lichaam altijd al interessant. Zelf was ik van jongs af aan al met het lichaam bezig. Ik begon met kleuter/peuter gym en ik heb dit uiteindelijk weten uit te bouwen als topsportster, door in de top van Nederland mee te draaien als Acrogymnast.

Mijn interesse voor het lichaam bleef en ik ben Ergotherapie gaan studeren. Ik wilde meer kennis over hoe het lichaam op medisch gebied werkte en wat er allemaal mee gedaan kan worden. Zelfs wanneer het lichaam niet alles (meer) toe laat. Wanneer er een functie wegvalt - door bijvoorbeeld een ziekte, handicap, aandoening of beperking - zijn er nog steeds mogelijkheden om het lichaam in te kunnen blijven zetten. Dit kan op verschillende manieren; door opnieuw iets (op een andere manier) aan te leren, hulpmiddelen in te zetten of de omgeving aan te passen. Wat ik zo mooi vind aan het vak is om te kijken naar wat een persoon wel kan in plaats van te kijken naar beperkingen en hier samen creatief mee aan de slag te gaan.
 

In mijn vrije tijd sport ik graag, onderhoud ik met plezier mijn sociale contacten en prikkel ik graag mijn nieuwsgierigheid door reizend veel van de wereld te zien.

 
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders