Banner

Niels Derks

Even voorstellen...

Mijn naam is Niels Derks (geboren in 1977) en ik ben sinds 2002 afgestudeerd als Oefentherapeut Cesar. Naast oefentherapie verricht ik ook manuele behandeltechnieken volgens de eggshell methode. Dit is een behandeling waarbij alle gewrichten worden behandeld middels zachte technieken om de bewegingsuitslag te verbeteren volgens het bewegingspatroon van de cliënt.

Meteen vanaf mijn afstuderen kon ik aan de slag in enkele particuliere praktijken waar ik veel ervaring op heb kunnen doen met een verscheidenheid aan klachtenbeelden. Sinds 2015 werk ik als oefentherapeut bij Praktijk Jacq Smolders in Oss en sinds 2020 ook bij locatie Gezondheidscentrum Uden. Vanaf 2019 richt ik me ook op orthomoleculaire therapie. 

Mijn interessegebieden liggen heel breed, maar mijn passie zijn sportgerelateerde klachten. Het zoeken naar verbanden in klachtenpatronen en deze aanpakken middels de juiste behandeling. Ik heb mij verder verdiept middels bij- en nascholing in hoofdpijn en nek-schouderklachten, SI/ Bekkenproblematiek, sportrevalidatie, sportmassage, kinesiotaping, manuele toepassingen volgens de Dorn-methode, Akupunktmassage volgens Penzel (ook wel meridiaantherapie genoemd) en de orthomoleculaire voedingsleer.

Ik ben erg gesteld op het vergroten van mijn kennis en vaardigheden en deze direct toe te kunnen passen in de praktijk. Zoeken naar de oorzaak van het probleem en proberen deze aan te pakken middels de meest geschikte behandelmethode die ik tot mijn beschikking heb blijft de uitdaging. Beter nog is het voorkomen van klachten middels een preventieve aanpak van een goed houdings- en bewegingsgedrag gecombineerd met de juiste mobiliteit en spierkracht. Kortom een leven, een geest en een lichaam die in balans zijn.
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders