Orthomoleculair en darmtherapeut Kiki
  • Home
  • Nieuw in Oss: natuurgericht voedingsadvies

Nieuw in Oss: natuurgericht voedingsadvies

Per 1 december 2019 kunt u bij Kiki van Rutte terecht voor natuurgerichte orthomoleculaire therapie. Voedings- en leefstijladvies bij o.a. pijn-, energie en balansklachten

Nieuwe, natuurlijke aanvulling op onze zorgaanbod

Vanaf 1 december 2019 komt orthomoleculair therapeut en darmtherapeut Kiki van Rutte ons team versterken.Kiki werkt ook al voor onze locatie Gezondheidscentrum Uden. Naast natuurgeneeskundig therapeut is zij ook oedeemfysiotherapeut. Vanuit de natuurgerichte principes 'Energie, Prikkeloverdracht, Drainage van giftige stoffen, Voeding en Psyche begeleidt en adviseert zij cliënten op het gebied van natuurlijke Voeding en een gezondere leefstijl met balans in lichaam en geest. Haar uitgangspunt is dat het belangrijk  is dat er voldoende goede voedingsstoffen in het lichaam aanwezig zijn en dat giftige, toxic stoffen juist goed worden afgevoerd. Hierbij combineert zij haar specialisaties als orthomoleculaire therapeut, darmtherapeut en mindfulness. 

Orthomoleculaire therapie is van toegevoegde waarde bij diverse uiteenlopende klachten. Van hormonale disbalans, tot buikpijn- of hoofdpijnklachten, huidaandoeningen, stress, lusteloosheid en voedingsintolerantie. Via een uitgebreide intake en het afnemen van testjes, krijgt Kiki een beeld van de energieverstoringen  in het lijf. Op basis daarvan maakt zij voor u een (leefstijl) advies op maat op gebied van voeding, voedingsstoffen, het afvoeren  van verkeerde stoffen, stressmanagement en beweging. Een behandeltraject is per persoon verschillend en varieert van 2 tot  6 behandelingen die om de 1-2 maanden plaatsvinden. Kiki is als alternatief zorgverlener aangesloten bij patiëntenvereniging BATC. 

 

U leest er meer over bij onze informatie over Natuurgeneeskundige Orthomoleculaire Therapie

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Ons team

Niels Derks
Niels Derks Oefentherapeut Cesar - Orthomoleculair Therapeut - Manuele technieken

Bekijk ons hele team
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders