Online Therapie Videoconsult

Online behandeling

Kunt u niet naar de praktijk komen? Door de richtlijnen of omdat u geen tijd of mogelijkheid hebt? Dan is videobellen een geschikt alternatief!

U heeft fysiotherapie (of onze andere zorg) nodig?
Wij zijn er voor u!

Normaalgesproken komt u bij ons op de praktijk. Of de therapeut komt bij u aan huis. Door de maatregelen van het kabinet en de beroepsverenigingen omtrent het COVID-19 virus is het voor sommige mensen niet meer mogelijk om op de praktijk of aan huis behandeld te worden door de (fysio)therapeut / paramedicus. Of u heeft geen tijd of mogelijkheid. Daarom bieden wij ook behandelen op afstand.

 

Wij zijn er online voor u.

Onze fysiotherapeuten en andere paramedici staan klaar om u ook op afstand te voorzien van advies en oefeningen zodat u door kunt met uw revalidatie, we het beloop van uw klachten goed kunnen volgen. Ook de kindertherapeuten zetten de behandeling voort. Met veel creativiteit en enthousiasme bereiken we ook op afstand veel.
 

Natuurlijk vragen sommige klachten om een ‘hands-on’ behandeling aan-huis of op de praktijk. Helaas mogen we deze behandeling niet zomaar voortzetten. Neem bij acute of urgente klachten wel contact op met de praktijk. We zetten ons uiteraard graag in om het nodige voor u te kunnen doen.

 

Ook nieuwe cliënten zijn online van harte welkom. Als u ineens klachten heeft of u zich zorgen maakt kunt u ons gewoon bereiken. Met videobellen of een telefonisch consult bereiken we vaak meer dan u denkt. Wij staan voor u klaar. Online, op afstand… maar toch heel dichtbij. Zorg zoals u dat van ons gewend bent. Met aandacht en de benodigde tijd. Wees welkom… telefonisch of online.
 

Hoe werkt Online Therapie?

Online contact met uw therapeut

Wat u nodig heeft is een computer met microfoon en webcam. Indien u hier niet over beschikt is video contact ook mogelijk via tablet of telefoon. De therapeut treedt online in contact met u.

Kosten vergoed

Bent u voor behandeling verzekerd? Dan vergoedt uw zorgverzekeraar ook de kosten voor online behandeling en consult.

Eenvoudig

Geen ingewikkelde software. Wij leggen eenvoudig verbinding met u.

Een-op-een behandeling

Met videobellen heeft u een-op-een een persoonlijke 'face-to-face' afspraak met uw fysiotherapeut, gespecialiseerde fysiotherapeut, oefentherapeut, ergotherapeut of logopedist. 

Veilig

De verbinding die wij met u leggen is veilig en met alle zorg voor privacy.

U kunt vooruit

Eerlijk en deskundig advies met aandacht. Oefeningen op maat. Wij gebruiken onze database met passende oefeningen zodat u thuis aan de slag kunt.


Online afspraak maken?

Neem contact op met de praktijk via telefoonnummer 0412-651396 of mail info@jacqsmolders.nl om een (online) afspraak te maken.

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders