Praktijkreglement

Praktijkreglement

Duidelijkheid en een veilige en prettige werk- en behandelomgeving vinden wij belangrijk. Onze regels hebben wij daarom voor u vastgelegd in ons praktijkreglement.

Praktijkreglement

Praktijk Jacq Smolders hecht sterke waarde aan een veilige en prettige werk- en behandelomgeving voor zowel cliënten als bezoekers en medewerkers. Om te kunnen komen tot deze omgeving geldt onderstaand reglement met onze huis- en gedragsregels, het behandelreglement, de vergoedings- en betalingsvoorwaarden, het privacyreglement en onze klachtenregeling. Deze kunt u ook vinden in de informatiemap in onze wachtruimte. 


Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord om ons reglement verder toe te lichten.

Praktijkreglement


Betalingsvoorwaarden

Behandelafspraken die niet tenminste 24 uur vantevoren zijn afgezegd (telefonisch, via de voicemail of per email), worden u in rekening gebracht. Onze betalingsvoorwaarden, waarnaar wij ondermeer verwijzen in onze email- en telefonische communicatie, zijn opgenomen in bovenstaand praktijkreglement.
 

 


Naar boven


Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396