Relax Kids Groepsles

Praktijk Zienderogen - Relax Kids

Relax Kids Groepslessen - Give them tools for life!

Praktijk Zienderogen & Relax Kids

Op woensdag om 18.15 uur biedt kindercoach Wendy de Kort van Praktijk Zienderogen bij ons gezondheidscentrum groepslessen aan van het uit Engeland afkomstige Relax Kids programma. 
 

Door middel van beweging, spel, onderlinge kindermassage, mindfulness, ademhalingsoefeningen, positieve gedachten en visualisaties komen de kinderen tot ontspanning.

 

Relax Kids helpt kinderen te ontspannen en (meer) zelfvertrouwen te krijgen. Ze komen spelenderwijs in balans. Kinderen zitten uiteindelijk beter in hun vel, krijgen (meer) zelfvertrouwen, kunnen zich (beter) concentreren, slapen beter, kunnen (beter) met stress omgaan en leren hun grenzen (beter) kennen en aangeven. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die ze altijd en overal kunnen gebruiken.

 

Relax Kids werkt prima met zowel begaafde en getalenteerde kinderen als met kwetsbare en laag presterende kinderen.
 

Aanbod
 

 • RELAX KIDS groepslessen voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar: 
  woensdag 18.15-19.15 uur.

  Voor de continuïteit is het fijn om een serie van 8 lessen te volgen. De kosten hiervoor zijn € 75,00. De lessen zijn ook afzonderlijk te volgen. Een losse les kost € 10,00. De lessen duren 60 minuten.

  Ook  heerlijk ontspannend zo net voor het slapen gaan!

  Inschrijven kan via e-mail (w.dkort@gmail.com). Like eventueel ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven (Praktijk Zienderogen).

 • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jongere of oudere kinderen:

  CHILL SKILLS groepslessen voor tieners  
  LITTLE STARS groepslessen voor jonge kinderen


Uitgebreide info Relax Kids: http://www.relaxkidsnederland.nl/relax-kids-lessen


Over Wendy & Relax Kids

Wendy de Kort - kindercoach - Praktijk Zienderogen Oss"Mijn naam is Wendy de Kort (geboren in 1973). Vanaf september 2017 geef ik Relax Kids lessen bij Praktijk Jacq Smolders.
 

In 2000 ben ik afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. Vol passie en enthousiasme ben ik direct gestart met mijn eerste eigen groep in ‘De Schoolwoningen’, zoals dat toen heette (Dependance van OBS Mettegeupel). Jaren later werd het gebouw afgestoten in verband met daling van het leerlingenaantal en werd het in gebruik genomen door Jacq Smolders die er een prachtige praktijk begon. De rest is geschiedenis wat betreft het gebouw.
 

Over mezelf kan ik verder vertellen dat ik continue in beweging ben wat betreft ontwikkelingen omtrent kinderen. Toen de klassen verplicht groter werden en het speciaal onderwijs ging sluiten veranderde het lesgeven enorm. Met pijn in mijn hart zag ik dat je niet ieder kind meer kon helpen, hoe graag je dat ook wilde. Er kwam steeds minder tijd voor individuele leerlingen en je kreeg te maken met problematieken waar je helemaal niet voor was opgeleid. Dit alles maakte dat ik me ben gaan scholen als Kindercoach. Kon ik niet alle kinderen helpen op school, dan maar bij mij thuis in de praktijk; Praktijk Zienderogen, waar je echt gezien wordt!
 

Tussendoor ben ik moeder geworden van twee prachtige kinderen, een jongen (oudste) en een meisje (jongste). Van de oudste heb ik geleerd dat ik hooggevoelig ben, iets wat ik door de jaren heen kennelijk geblocked had. Hij leert mij meer naar mijn gevoel te luisteren en ik leer hem met zijn hooggevoeligheid om te gaan, zonder het weg te stoppen. De jongste leert mij met beide benen op de grond te staan als ik weer eens teveel in mijn hoofd zit en dat is heerlijk kan ik zeggen.
 

Hier kwam ondertussen Relax Kids om de hoek kijken. Relax Kids ondersteunt het mentale en emotionele welzijn van kinderen en geeft hen tools om met stress om te gaan. Ze leren hun kwaliteiten kennen, worden veerkrachtiger, zelfverzekerder en ervaren meer innerlijke rust. Ik geloof dat als kinderen zich goed voelen, dat ze vertrouwen in zichzelf kunnen hebben, dat ze zich vervolgens veilig kunnen voelen en de hele wereld aankunnen. Ik hoop dat ik voor veel kinderen iets toe kan voegen door middel van de Relax Kids lessen."


 

U kunt Praktijk Zienderogen bereiken via:

06 22 71 37 57
w.dkort@gmail.com
 

Logo Praktijk Zienderogen - Relax Kids 


 

 

 

 


Naar boven

Bel mij terugPraktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396