Banner

Roy van Schendel

Even voorstellen...

Mijn naam is Roy van Schendel (geboren in 1992). Ik woon in Den Bosch en ben sinds december 2016 werkzaam als algemeen fysiotherapeut  voor de locaties Uden en Oss.  Ik behandel voornamelijk mensen met pees, spierklachten en sportgerelateerde klachten.

 

Ik ben in juli 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht (HU) en ben daarna meteen mezelf gaan verdiepen in de echografie met betrekking op pezen en spieren (MSU), zodat er in complexe casussen een betere fysiotherapeutische diagnose gesteld kan worden en waar nodig de behandeling daar op aangepast kan/moet worden. Verder behandel ik doormiddel van Dry needling, EPTE en Shockwave therapie om bepaalde klachten zoals peesontstekingen beter te kunnen behandelen.

 

Ook zijn sportblessures  en met name hardloopblessures waar mijn grote interesse liggen, door mijn jarenlange ervaring met sport op hoog niveau ben ik veel in aanraking gekomen met sport gerelateerde blessures.

Zelf ben ik 21 jaar  in de atletiek actief geweest als in het begin polsstokhoogspringer en later  als 400/800 meter loper. Op dit moment heb ik mijn hart verloren aan het crossfit en combineer ik dat met hardlopen, fietsen en alles wat op mijn pad komt.

 

 

 
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders