Banner

Simone van Wanrooij

Even voorstellen...

Mijn naam is Simone van Wanrooij, ik woon in Berghem en ik ben sinds november 2015 werkzaam als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut bij Praktijk Jacq Smolders locaties Oss en Uden.
 

In 2014 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de HAN in Nijmegen. Hierna heb ik verschillende cursussen gevolgd, waaronder Medical taping en Dry needling. Ook heb ik ondertussen de Master Manuele therapie afgerond aan de SOMT te Amersfoort.

Momenteel houd ik me het liefst bezig met hoofdpijn en nekklachten, maar ook duizeligheid en andere gewrichtsklachten vind ik erg leuk om te doen. Ik ben een echte ‘hands-on’ therapeut, dus je zult me vooral in mijn behandelkamer vinden, al vind ik de afwisseling met de oefenzaal ook erg leuk. Naast mijn werk als manueel therapeut draag ik ook een steentje bij aan de kwaliteit van dossiervoering en processen binnen de praktijk.

 

In mijn vrije tijd sport ik graag en ben ik graag buiten in de natuur. In het weekend vind ik het leuk om familie en vrienden te zien.
Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders