Locatie Megen sluit per 1 januari 2017

Sluiting Locatie Megen

Per 1 januari 2017 sluiten wij onze locatie in Megen en heten wij Megenaren welkom bij onze locatie in Oss...

Sluiting praktijklocatie Fysiotherapie Megen per 1 januari 2017:
Verhuizing naar Oss

Onze praktijklocatie in Megen was jarenlang gevestigd aan de Torenstraat te Megen en verhuisde na pensionering van praktijkhouder Jacq Smolders naar gemeenschapshuis Acropolis. Daar hebben wij gedurende anderhalf jaar getracht de praktijk bestaansrecht te geven. Helaas is er onvoldoende cliëntenaanbod om de locatie in stand te houden.
 

Per 1 januari 2017 verhuist de praktijklocatie in Megen daarom naar onze locatie aan de  Borgvliet 18 in Oss. Vanaf dat moment heten wij de inwoners van Megen, Haren en Macharen van harte welkom in Oss! Waar wij meerdere avonden in de week tot 21.00 uur geopend zijn!
 

U kunt bij ons gezondheidscentrum in Oss terecht voor fysiotherapie en gespecialiseerde fysiotherapie zoals manuele therapie, oedeemtherapie of oefentherapie cesar. Daarnaast werken wij met innovatieve, effectieve behandelmethoden als dry needling of shockwave. Ter ondersteuning van het fysiotherapeutisch onderzoek zetten wij indien nodig echografie in. Naast fysiotherapie kunt u in de praktijk ook terecht voor ergotherapie, podotherapie en osteopathie. Voor kinderen bieden wij gespecialiseerde kinderfysiotherapie, kinderergotherapie, sensorische informatieverwerkingstherapie, weerbaarheidstraining en kinderlogopedie.


Wij danken u voor uw jarenlange vertrouwen en hopen u terug te zien in onze praktijk in Oss.


Makkelijk bereikbaar voor inwoners uit Megen e.o.

Vanuit Megen en omgeving is onze locatie aan de Borgvliet 18 te Oss gemakkelijk te bereiken. De praktijk is vanaf deze richting gezien vooraan in Oss gevestigd in de wijk Mettegeupel. De buurtbus stopt vlakbij (J.F. Kennedybaan). Parkeren is gratis en er staat altijd koffie of thee voor u klaar.  

Uiteraard blijven wij in Megen en omstreken huisbezoeken doen voor cliënten die niet of verminderd mobiel zijn. Vraagt u ons naar de mogelijkheden.
 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders