Uw mening telt!

"Bent u tevreden over de therapie? Wij waarderen het zeer als u uw mening over onze praktijk met ons en anderen deelt! Ook horen wij het graag als u verbeterpunten voor ons heeft. " Uw therapeut

Uw mening telt!

U bent voor behandeling in onze praktijk geweest? Wij zijn zeer benieuwd naar uw ervaringen! Wij zouden het erg waarderen als u dit met ons en met anderen (online) wilt delen. Dat kan door ons patiënttevredenheidsonderzoek in te vullen, dat u na afloop van de behandelperiode per email ontvangt via firma Qualiview. Daarnaast zouden wij het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt via:


 

Button naar review Google Button naar review Zorgkaart Nederland

 

 

Recensie op Facebook

Mail uw feedback naar onze praktijk


 
 
 


 

 

 

 

 

 

Deelname aan patiënttevredenheidsonderzoek via Qualiview: hèt evaluatie-instrument voor zorgverzekeraars

Logo QualiviewNa afloop van het behandeltraject ontvangt u, wanneer u hiermee vooraf heeft ingestemd, een klanttevredenheidsonderzoek per email. Dit onderzoek wordt verstuurd via firma Qualiview. U doet ons een groot plezier als u deze vragenlijst invult. De uitkomst van deze evaluatie bepaalt in toenemende mate waar zorgverzekeraars hun zorg inkopen. Daarnaast gebruiken wij uw feedback om onze zorgverlening waar nodig te verbeteren. Namens ons hele praktijkteam: hartelijk dank voor het invullen! Meer informatie over het onderzoek vindt u op www.qualiview.nl.

 

Tevreden? Deel uw mening ook online met anderen! 

Bent u tevreden met de behandeling door uw therapeut? Wij vinden het erg fijn als u dit voor ons (online) met anderen wilt delen. Dit kan op de volgende manieren:
 

Review via Google

Heeft u een google-account - bijvoorbeeld als u gebruik maakt van gmail of een eigen youtubekanaal - dan kunt u heel gemakkelijk een review achterlaten bij Google. 
 

Geef hier uw waardering via Google Review!

Heeft u geen google account en wilt u wel een review achter laten? U maakt ons ook heel blij met een review op Zorgkaart Nederland! Of maak gemakkelijk een google account aan met uw huidige emailadres en plaats daarmee alsnog een review.
 

 

Review via Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland en is de grootste onafhankelijke website van Nederland waar Nederlanders hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. Uw ervaringen helpen anderen om een bewuste keuze te maken voor een praktijk of zorgverlener.   ‚Äč
 

Geef hier uw waardering via Zorgkaart Nederland! 
 

Feedback en verbeterpunten

Heeft u opmerkingen waarmee wij onze zorg voor u kunnen verbeteren? Wij horen het erg graag van u! U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk en/of in een persoonlijk gesprek uw feedback doorgeven. Of deel nu per email uw verbeterpunten met ons!

 

 

 

 


Naar boven


Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders