Vacature manuele therapie

Vacature Manueel Therapeut

Wij zijn op zoek naar een Manueel Therapeut voor 24-36 uur per week.

Vacature Manueel therapeut (24-36 uur) 
bij Praktijk Jacq Smolders Oss

 

Ben jij een (bijna) afgestudeerde Manueel Therapeut en wil jij werken binnen een professionele organisatie, waar je komt te werken in een multidisciplinair team? Dan hebben wij bij Praktijk Jacq Smolders dé uitdaging voor jou! 
 

Werken bij onze praktijk is anders. Het betekent ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, een transparante organisatie met duidelijke communicatie, samen het verschil maken voor de cliënt en een gezellig team gedreven collega’s. Klinkt dit interessant? Solliciteer dan direct!

 

Over Praktijk Jacq Smolders

Wij zijn gevestigd in Oss en bieden fysiotherapie, ergotherapie en een kinderpraktijk. De nadruk ligt op fysiotherapie. De praktijk maakt deel uit van een groep samenwerkende gezondheidscentra in de driehoek Oss, Uden en Den Bosch. Alle praktijken hebben ieder een eigen team en identiteit, ondersteund door een professionele organisatie waarbij kwaliteit voorop staat. Onze teams zijn vooruitstrevend en werken graag multidisciplinair samen. 

 

Wat vragen wij van jou als Manueel therapeut?

Wij zoeken een enthousiaste collega die, het als een uitdaging ziet om een stapje verder te gaan en openstaat voor nieuwe inzichten. Verder vragen we van je dat je:

  • een manueel therapeut of manueel therapeut in opleiding bent. Overname van studiekosten is bespreekbaar;
  • woonachtig bent in de regio Oss;
  • van je vak houdt. Je wilt je inhoudelijk ontwikkelen en kijkt verder. Hoe breng jij de cliënt werkelijk in beweging?
  • graag in een team werkt en graag kennis deelt en ontvangt.

 

Wat bieden wij jou als Manueel Therapeut?

Je komt te werken in een moderne praktijk in Oss waar je bij jouw werkzaamheden administratief wordt ondersteund door de professioneel team bestaande uit receptie, kwaliteitsteam en backoffice. 

 

 Daarnaast bieden wij je:

  • een vast dienstverband van 24 tot 36 uur met marktconform salaris. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen;
  • volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg;
  • een gezellig praktijkteam dat nauw samenwerkt vanuit een open collegiale werksfeer.
  • een lerende omgeving. Als fysiotherapeut in onze organisatie sta je niet stil! Heb je nog geen ervaring met dry needling dan is dat de eerste stap die je gaat maken. Samen met jou bepalen we wat nodig is om jou als therapeut in je kracht te zetten.
  • een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patie╠łntendoelgroep. 
  • tools die samenwerking en het samen ontwikkelen motiveren en faciliteren. Zo beschikken we over onze eigen praktijkschool, waar vanuit je door collega’s en met collega’s mag werken aan jouw kennis en therapeut-skills. 


Over onze praktijk is nog veel meer te vertellen. Dat doen we graag in een persoonlijk gesprek, waarin we ook jouw verwachtingen en aanpak bespreken. Dus word jij enthousiast van wat je zojuist allemaal gelezen hebt en herken jij je in het geschetste profiel? Dan maken we graag kennis met je.

 

Interesse?

Wij kijken uit naar je reactie! Mail je motivatiebrief en CV naar Nynke Lunter (praktijkmanager) via: nynke@jacqsmolders.nl. Heb je vragen dan kun je je richten tot haar via 06-20131630.

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders