Manuele therapie Oss
  • Home
  • Vacature Manuele Therapie april 2019

Vacature Manuele Therapie april 2019

Manueel therapeut en toe aan een nieuwe stap, binnen een innovatieve, moderne en goed georganiseerde praktijk? Bekijk onze vacature

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. 

Manueel therapeut

Vacature Manueel Therapeut (24-40 uur)
 

Wij zijn voor onze praktijklocatie in Oss op zoek naar een Manueel Therapeut. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. 

Praktijk Jacq Smolders is een vooruitstrevende, multidisciplinaire praktijk in Oss. Daarnaast is er samenwerking met multidisciplinaire paramedische praktijken in Den Bosch, Vught en Uden. Ons zorgaanbod bestaat ondermeer uit manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, ergotherapie, acupunctuur en een kinderpraktijk. Moderne innovatieve diagnose- en behandeltechnieken zoals medical taping, dry needling, echografie, EPTE en shockwave worden veelvuldig ingezet.

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.

Wij bieden een uitdagende, multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng, (persoonlijke) ontwikkeling en collegiaal overleg. We hebben een open, informele, gezellige en professionele werksfeer.

Werkdagen en –tijden in onderling overleg.

Ben jij manueel therapeut en toe aan een nieuwe uitdaging met diverse mogelijkheden en kansen?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@jacqsmolders.nl.

 

Kinderergotherapeut Oss

Vacature  ervaren Kinderergotherapeut (parttime)


Kinderpraktijk Jacq Smolders in Oss is een multidisciplinaire en gespecialiseerde praktijk voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie, sensorische informatieverwerkingstherapie en kinderlogopedie. De kinderpraktijk maakt onderdeel uit van een gezondheidscentrum. Tot dit centrum behoort ook fysiotherapie en ergotherapie voor volwassenen, oefentherapie cesar, acupunctuur, osteopathie, podotherapie, een kinderpsychologiepraktijk en het dyslexiecentrum . Daarnaast heeft de (kinder)praktijk een locatie in Uden en Den Bosch.

 

Werken bij onze praktijk betekent werken in een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met nauwe samenwerking zowel intern als extern. De hulpvraag van kind en ouder staat centraal, waarbij wij breed kijken naar een kind en verder kijken dan alleen het werkveld van die specifieke therapeut. Je komt te werken in een gedreven, professioneel en jong team van kinderergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, oefentherapeuten, manueel therapeuten en kinderlogopedisten.

Er heerst een collegiale, informele en prettige werksfeer,  met open en directe communicatielijnen. We hechten grote waarde aan de verdere ontwikkeling van onze therapeuten en de praktijk en bieden daarom opleidingsmogelijkheid, ruimte voor persoonlijke groei en coaching. We juichen eigen initiatief en inbreng van ideeën toe, waarin we je ook ondersteunen.

Voor onze locatie in Oss zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve, kundige en ervaren Kinderergotherapeut. De kinderen en hulpvragen zijn er in alle soorten en maten. Van zeer jong tot middelbare scholieren. De kinderergotherapeutische hulpvragen waarmee kinderen naar onze praktijk komen zijn o.a. fijne motoriek, concentratie, praxis en motorplanning, zelfredzaamheid, werkgeheugen, advies, aanvraag en implementatie van hulpmiddelen, zithouding (zit met pit), weerbaarheidstraining en de prikkelverwerking. Het zou daarom fijn zijn als je al ervaring met Sensorische Informatieverwerkingstherapie (S.I.) hebt.

Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met werken in de eerste lijn. Ook het adequaat voeren van je administratie is hierbij van belang, daarbij word je ondersteund door ons backoffice en kwaliteitsteam.

 

Bij aanvang betreft de vacature circa 2 werkdagen, waarbij ruimte is voor verdere groei.
 

Geïnteresseerd?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een diploma Ergotherapie en over enige jaren werkervaring, mail dan jouw sollicitatie met cv naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@jacqsmolders.nl.

Meer informatie over onze kinderpraktijk vind je op www.jacqsmolders.nl/kinderpraktijk.

 


Naar boven

Bel mij terugPraktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396