Manuele therapie Oss
 • Home
 • Vacature Manuele Therapie april 2019

Vacature Manuele Therapie april 2019

Manueel therapeut en toe aan een nieuwe stap, binnen een innovatieve, moderne en goed georganiseerde praktijk? Bekijk onze vacature

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures. 

Vacature Inval Praktijkassistent (0-uren contract)

Voor onze gezondheidscentra in Den Bosch, Vught, Oss en Uden zijn wij op zoek naar een flexibele, representatieve, vriendelijke administratieve invalskracht voor ons frontoffice (balie). Het gaat om het opvangen van de vakantieperiodes van ons praktijkassistententeam, met name in de maanden april tot en met september. Wij bieden een leuke afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving met een collegiale, informele werksfeer.


Een greep uit een werkdag

Met zo’n afwisselende baan weet je natuurlijk nooit hoe je dag precies loopt. Je start de dag met het controleren of de ontvangstruimte in orde is. Je ruimt boodschappen op en zet koffie en thee. Inmiddels komen de eerste telefoontjes binnen die jij vriendelijk beantwoordt. Ook die van onze andere locaties wanneer daar een telefonische wachtrij is. Je voert gegevens in en plant behandelafspraken in ons systeem Intramed. Je draait een wasje, beantwoordt vragen van onze therapeuten, voert diverse administratieve werkzaamheden uit en regelt wat nodig is. Ondertussen blijven de telefoontjes binnenkomen en ontvang je cliënten aan de balie. Die melden zich aan, hebben een vraag over hun zorgvergoeding of willen materiaal aanschaffen. Voor jou geen probleem, want je stelt de cliënt centraal en je bent stressbestendig en flexibel. Aan het einde van de dag draag jij waar nodig lopende zaken over aan je collega en je gaat naar huis met een voldaan gevoel.
 

Past dit jou?

Enthousiast?! Doe dan nog even de check of jij de geschikte kandidaat bent. We zoeken de volgende basiseigenschappen en voorwaarden:

 

 • Je hebt werkervaring in de gezondheidszorg

 • OF je hebt een opleiding in secretariële richting en je leert snel en graag

 • Je beheerst de Nederlandse taal foutloos in woord en geschrift

 • Je houdt van multitasken en raakt daarvan niet in de stress

 • Je kunt snel schakelen en blijft hierbij accuraat werken

 • Je bent op zoek naar een afwisselende baan met prettige collega’s

 • Je hebt een dienstverlenende en klantvriendelijke instelling

 • Je woont in de regio Den Bosch, Vught, Oss of Uden

 • Je bent flexibel, bijv. bij opvang van ziekte van collega’s

 • Je bent ook bereid in de avond te werken indien nodig

 • Je bent extra beschikbaar in schoolvakanties

 

Ja?!

Kun jij je volledig vinden in het profiel? Dan ben jij mogelijk de ideale kandidaat voor deze functie! Stuur dan je sollicitatie en cv naar praktijkmanager Nynke Lunter, via nynke@jacqsmolders.nl

Neem ook even een kijkje op onze websites www.fysiotherapiehelftheuvel.nl (Den Bosch), www.kapellaan.nl (Vught), www.jacqsmolders.nl (Oss) en www.gcuden.nl (Uden). Hier kun je alvast kennismaken met de samenwerkende praktijken en assistententeams. 

 

-----

Vacature Manueel therapeut (24-40 uur)

Wij zijn voor onze praktijklocatie in Oss op zoek naar een Manueel Therapeut. Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. 

Praktijk Jacq Smolders is een vooruitstrevende, multidisciplinaire praktijk in Oss. Daarnaast is er samenwerking met multidisciplinaire paramedische praktijken in Den Bosch, Vught en Uden. Ons zorgaanbod bestaat ondermeer uit manuele therapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, sportfysiotherapie, ergotherapie, acupunctuur en een kinderpraktijk. Moderne innovatieve diagnose- en behandeltechnieken zoals medical taping, dry needling, echografie, EPTE en shockwave worden veelvuldig ingezet.

Je wordt bij ons administratief ondersteund door de praktijkassistentes, het backoffice en het kwaliteitsteam. Wij werken met Intramed. Er wordt gezocht naar manieren om de administratieve taken te verlichten. Zo gebruiken we geautomatiseerde online patiëntenvragenlijsten.

Wij bieden een uitdagende, multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, waar integraal wordt samengewerkt. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en inbreng, (persoonlijke) ontwikkeling en collegiaal overleg. We hebben een open, informele, gezellige en professionele werksfeer.

Werkdagen en –tijden in onderling overleg.


Ben jij manueel therapeut en toe aan een nieuwe uitdaging met diverse mogelijkheden en kansen?

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@jacqsmolders.nl.

 

-----

 

Vacature Ervaren Kinderergotherapeut (groeifunctie)

Kinderpraktijk Jacq Smolders in Oss is een multidisciplinaire en gespecialiseerde praktijk voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie, sensorische informatieverwerkingstherapie en kinderlogopedie. De kinderpraktijk maakt onderdeel uit van een gezondheidscentrum. Tot dit centrum behoort ook fysiotherapie en ergotherapie voor volwassenen, oefentherapie cesar, acupunctuur, osteopathie, podotherapie, een kinderpsychologiepraktijk en het dyslexiecentrum . Daarnaast heeft de (kinder)praktijk een locatie in Uden en Den Bosch.

 

Werken bij onze praktijk betekent werken in een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met nauwe samenwerking zowel intern als extern. De hulpvraag van kind en ouder staat centraal, waarbij wij breed kijken naar een kind en verder kijken dan alleen het werkveld van die specifieke therapeut. Je komt te werken in een gedreven, professioneel en jong team van kinderergotherapeuten, kinderfysiotherapeuten, oefentherapeuten, manueel therapeuten en kinderlogopedisten.

Er heerst een collegiale, informele en prettige werksfeer,  met open en directe communicatielijnen. We hechten grote waarde aan de verdere ontwikkeling van onze therapeuten en de praktijk en bieden daarom opleidingsmogelijkheid, ruimte voor persoonlijke groei en coaching. We juichen eigen initiatief en inbreng van ideeën toe, waarin we je ook ondersteunen.

Voor onze locatie in Oss zijn wij op zoek naar een enthousiaste, creatieve, kundige en ervaren Kinderergotherapeut. De kinderen en hulpvragen zijn er in alle soorten en maten. Van zeer jong tot middelbare scholieren. De kinderergotherapeutische hulpvragen waarmee kinderen naar onze praktijk komen zijn o.a. fijne motoriek, concentratie, praxis en motorplanning, zelfredzaamheid, werkgeheugen, advies, aanvraag en implementatie van hulpmiddelen, zithouding (zit met pit), weerbaarheidstraining en de prikkelverwerking. Het zou daarom fijn zijn als je al ervaring met Sensorische Informatieverwerkingstherapie (S.I.) hebt.

Verder is het belangrijk dat je affiniteit hebt met werken in de eerste lijn. Ook het adequaat voeren van je administratie is hierbij van belang, daarbij word je ondersteund door ons backoffice en kwaliteitsteam.

 

Bij aanvang betreft de vacature circa 2 werkdagen, waarbij ruimte is voor verdere groei.

 

Geïnteresseerd?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een diploma Ergotherapie en over enige jaren werkervaring, mail dan jouw sollicitatie met cv naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@jacqsmolders.nl.

Meer informatie over onze kinderpraktijk vind je op www.jacqsmolders.nl/kinderpraktijk.

 

-----

 


Naar boven


Praktijk Jacq Smolders https://plus.google.com/+JacqsmoldersNlOss/about?gmbpt=true&hl=nl&_ga=1.248077376.653459649.1455199417
Borgvliet 18 Oss, Noord-Brabant 5346 XD Netherlands
Phone: 0412651396