Werken bij onze praktijk

Werken bij onze praktijk

"Werken bij Praktijk Jacq Smolders. Ontwikkeling, innovatieve technieken, samenwerken, uitdaging, enthousiasme, werkplezier!" Nynke Lunter, praktijkmanager

Werken bij Praktijk Jacq Smolders? Uitdaging en perspectief! 

Praktijk Jacq Smolders Oss is een vooruitstrevende multidisciplinaire praktijk. Wij bieden fysiotherapie, manuele therapie, echografie msu, shockwave, EPTE, dry needling, sportgerichte fysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oefentherapie cesar, ergotherapie en acupunctuur. Daarnaast zijn wij een kinderpraktijk voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en kinderlogopedie. In het gezondheidscentrum zijn ook een podotherapeut en osteopaat gehuisvest. 

Werken bij onze praktijk betekent werken in een vooruitstrevende, innovatieve multidisciplinaire setting. Zowel in het multidisciplinaire team van de praktijk zelf, als met de collega’s in het gezondheidscentrum waarin we gevestigd zijn. Naast de praktijklocatie in Oss hebben wij op zichzelf staande praktijklocaties in Uden, Den Bosch en Vught. Ook met deze teams wordt naar wens samengewerkt en kennis en kunde uitgewisseld. 


Onze medewerkers zijn teamplayers, maar kunnen ook zelfstandig werken. De praktijk heeft een enthousiast en professioneel team, waarin veel ruimte is voor overleg, en met een open, informele en collegiale werksfeer. Er is volop ruimte voor eigen initiatief en er wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, de ontwikkeling en verdere groei van de praktijken/gezondheidscentrum en het onderhouden van netwerken. We hebben korte lijnen en goede contacten met scholen, instanties, huisartsen en specialisten in de regio. De praktijk is vooruitstrevend en werkt met innovatieve behandeltechnieken. 

We hebben een brede, gevarieerde patiëntendoelgroep, maar bieden ook de mogelijkheid tot verdere specialisatie.

Methodisch transparant en SMART handelen, kwaliteits- en klantgericht werken en een adequate digitale patiëntenadministratie in Intramed zijn voor ons erg belangrijk. De therapeuten worden administratief ondersteund door het secretariaat en kwaliteitsteam (o.a. inplannen, declareren, feedback).

 

In verband met huisbezoeken dienen onze medewerkers in het bezit te zijn van rijbewijs en een auto. Wij hebben de voorkeur voor kandidaten met een reistijd woon-werkverkeer van maximaal 30-45 minuten.
 

Team

Klik hier om online kennis te maken met ons team.
 

Vacatures

Als wij vacatures hebben, kun je deze terugvinden op onze vacaturepagina en in ons nieuwsblok op de homepage. 
 

Open sollicitatie

Ben jij een veelbelovende afgestudeerd (gespecialiseerd) therapeut of denk jij met jouw specialisme toevoeging te kunnen geven aan ons team?. Wij zijn een ambitieuze praktijk en denken graag mee in mogelijkheden. Stuur dan je open sollicitatie naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@jacqsmolders.nl.
 

Stage

Met regelmaat bieden wij stageplaatsen aan. Ook hiervoor kun je een berichtje sturen naar praktijkmanager Nynke Lunter via nynke@jacqsmolders.nl
 

Op zoek naar een eigen (praktijk)ruimte?

Ben je niet op zoek naar werk in dienstverband, maar zoek je ruimte voor een eigen praktijk? Kijk hier voor meer informatie. 

 


Naar boven


Contact
Praktijk Jacq Smolders
Borgvliet 18
5346 XD Oss0412-651396

info@jacqsmolders.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Praktijk Jacq Smolders